De hamsterwangetjes die ontstaan door de verslapping van de huid kun je mooi oplossen door een Hyaluronzuur filler.

Hoi, ik ben Susan, 52 jaar, Beauty Ondernemer. Owner | Creator Slingher, partner Ringana &Hair & Make-up Artist.

Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen!

De hamsterwangetjes die ontstaan door de verslapping van de huid kun je mooi oplossen door een Hyaluronzuur filler.

Zoals dr. Marguerite zo mooi zegt: ‘THE ART OF KEEPING YOUR BEAUTY CLASSIC’

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. In de vorm van Restylane kunnen we hyaluronzuur gebruiken om een vermoeide of harde blik te verminderen. Ook kunnen we de huid van bijvoorbeeld de hals of het decolleté hiermee verstevigen. Wist je dat dit een superbehandeling tegen die decolleté lijntjes is? Restylane hyaluronzuur hebben we in verschillende diktes. De dikkere Restylane hyaluronzuur gebruiken we om het gezicht te liften, de dunnere voor de huid. Zo kunnen we o.a. de kaaklijn verstrakken, kin verbeteren, lippen weer normaal maken en wallen verminderen.

Een Restylane hyaluronzuur behandeling werkt ca. 6-12 maanden, afhankelijk van je stofwisseling en de gebruikte dikte en locatie.naast hyaluronzuur namelijk ook een extra collageenstimulator. Met 1 milliliter hyaluronzuur kunnen we vaak prachtige resultaten behalen. Door te kijken hoeveel we waar doen. Een beetje hyaluronzuur bij de mondhoeken, een beetje ter hoogte van het jukbeen etc. Halverwege de behandeling laten we het links-rechts verschil zien. Dan zie je precies wat een beetje hyaluronzuur voor een verschil kan maken. Drmarguerite werkt met hyaluronzuur van het merk Restylane.

 

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.