De Goldleaf armbanden symboliseren oneindige liefde & verbondenheid! NEW in store www.slingher.com

Goldleaf Mantra armbanden 

De Goldleaf armbanden zijn gevuld met bladgoud en vervolgens gesloten met een mantra. Deze mantra armbanden komen oorspronkelijk uit Azië waar ze door Boeddistische monniken worden gezegend in de tempel. Ze symboliseren oneindige liefde & verbondenheid en hebben naast de exotische uitstraling een extra bijzondere waarde vanwege de boodschap die ze uitdragen. Dat is de reden dat deze armbanden ook vaak als vriendschapsarmbanden cadeau worden gedaan. Ze zijn flexibel, waterbestendig en staan prachtig met een ‘Slingher’ armband om een zongebruinde pols, maar zullen ook een winterse outfit een mooie zonnige “touch” geven.

www.slingher.com

LOVE IT!

Met mijn 50e verjaardag heb ik deze prachtige armbanden gekregen van mijn vriendin Patty. Ze staan overal fantastisch  bij. Ze worden steeds mooier wanneer je ze langer draagt.

Je kunt De Goldleaf armbanden bestellen op www.slingher.com

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.