SUUS ON TOUR Wij verblijven op Vacanze Glamping Boutique in een toffe ingerichte mooie safari tent. Een niet te grote glamping met 36 plekken met uitzicht op het Gardameer. Dit is het ultieme vakantie gevoel

Elke vrijdag een nieuwe video!

Bedankt voor het kijken van deze video!

GLAMPING LIFE AAN HET GARDAMEER

Suus on Tour

Wij verblijven op Vacanze Glamping Boutique in een toffe ingerichte mooie safari tent. Een niet te grote glamping met 36 plekken met uitzicht op het Gardameer. Dit is het ultieme vakantie gevoel⛺️ Wat is het Gardameer adembenemend mooi! We hebben in 4 dagen zoveel ondernomen. Suppen, waterskiën, parasailing, lekker eten, heel veel lekker eten, bootje huren, kasteel bezocht, wijnboerderij, Venetië, ochtendduik, zwemmen, Isola del Garda en de andere 3 Glampings van Vacanze Col Cuore bezocht aan het Gardameer! Ben ik nog iets vergeten? Ja onwijs genoten met z’n allen van de gastvrijheid van Loek en Chicca en onze reisleidster van deze week onze lieve Gaby.

Het is heel rustig in Italië.

Ze zijn heel voorzichtig en alles is heel schoon.

Het is echt een aanrader.

Liefs, Susan

MET DE VESPA DOOR CHIANTI! | SUUS ON TOUR

Bekijk hier de playlist voor meer SUUS ON TOUR:

 

Kijk ook op de instagram pagina’s van John, Jill, Boet en mij:

https://www.instagram.com/jillligtenberg/?hl=en

https://www.instagram.com/susanhoffman_/?hl=en

https://www.instagram.com/boetligtenberg/?hl=nl

https://www.instagram.com/rideonjohn/?hl=nl

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.