SUUS ON TOUR Wij verblijven op Vacanze Glamping Boutique in een toffe ingerichte mooie safari tent. Een niet te grote glamping met 36 plekken met uitzicht op het Gardameer. Dit is het ultieme vakantie gevoel

Elke vrijdag een nieuwe video!

Bedankt voor het kijken van deze video!

GLAMPING LIFE AAN HET GARDAMEER

Suus on Tour

Wij verblijven op Vacanze Glamping Boutique in een toffe ingerichte mooie safari tent. Een niet te grote glamping met 36 plekken met uitzicht op het Gardameer. Dit is het ultieme vakantie gevoel⛺️ Wat is het Gardameer adembenemend mooi! We hebben in 4 dagen zoveel ondernomen. Suppen, waterskiën, parasailing, lekker eten, heel veel lekker eten, bootje huren, kasteel bezocht, wijnboerderij, Venetië, ochtendduik, zwemmen, Isola del Garda en de andere 3 Glampings van Vacanze Col Cuore bezocht aan het Gardameer! Ben ik nog iets vergeten? Ja onwijs genoten met z’n allen van de gastvrijheid van Loek en Chicca en onze reisleidster van deze week onze lieve Gaby.

Het is heel rustig in Italië.

Ze zijn heel voorzichtig en alles is heel schoon.

Het is echt een aanrader.

Liefs, Susan

MET DE VESPA DOOR CHIANTI! | SUUS ON TOUR

Bekijk hier de playlist voor meer SUUS ON TOUR:

 

Kijk ook op de instagram pagina’s van John, Jill, Boet en mij:

https://www.instagram.com/jillligtenberg/?hl=en

https://www.instagram.com/susanhoffman_/?hl=en

https://www.instagram.com/boetligtenberg/?hl=nl

https://www.instagram.com/rideonjohn/?hl=nl

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.