Fietsen met mijn shortpants op 1-11-2020. Naast family & friends en alle gezelligheid wat daarbij komt kijken, zoals koken en een goed glas wijn, is sporten mijn ultieme uitlaatklep!

Fietsen met mijn shortpants op 1-11-2020.

Naast family & friends en alle gezelligheid wat daarbij komt kijken, zoals koken en een goed glas wijn, is sporten mijn ultieme uitlaatklep!

Lekker met de kop in de wind.

Wandelen, crossfit, een ochtendduik en fietsen…daar krijg ik energie van.

Maak er een mooie dag vanšŸ¤

#friends #family #fitgirl #makemyday #cycling #swimming #crossfit #wandelen #metjekortebroekop1november

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizenā€¦ Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.