Fietsen met mijn shortpants op 1-11-2020. Naast family & friends en alle gezelligheid wat daarbij komt kijken, zoals koken en een goed glas wijn, is sporten mijn ultieme uitlaatklep!

Fietsen met mijn shortpants op 1-11-2020.

Naast family & friends en alle gezelligheid wat daarbij komt kijken, zoals koken en een goed glas wijn, is sporten mijn ultieme uitlaatklep!

Lekker met de kop in de wind.

Wandelen, crossfit, een ochtendduik en fietsen…daar krijg ik energie van.

Maak er een mooie dag vanšŸ¤

#friends #family #fitgirl #makemyday #cycling #swimming #crossfit #wandelen #metjekortebroekop1november

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediƫnten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediƫnten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.