CECILE BLEYENBERG Een tijdje geleden heb ik een serie gemaakt van allemaal inspirerende vrouwen met hun Top 3 over alles wat ons leven mooier maakt en ons laat stralen!

CECILE BLEYENBERG

Een tijdje geleden heb ik een serie gemaakt van allemaal inspirerende vrouwen met hun Top 3 over alles wat ons leven mooier maakt en ons laat stralen!

Nu ik dit niet meer doe, vind ik het wel heel leuk om inspirerende vrouwen te delen!

Cecile ken ik al een tijdje, ze was 20 jaar lang de succesvolle ontwerpster bij Humanoid.  Nu heeft ze heel cool haar eigen label ‘FANT’

Cecile’s ontwerpen zijn herkenbaar door stiksels, verrassende details,  tijdloos en duurzaam. Niet alleen ontwerpt ze kleding maar ook kussens, kleden, tassen etc.

Ik wordt natuurlijk ook altijd heel blij wanneer ik een steentje mag bijdragen!

Voor de fotoshoot van de Zomercollectie 2021 heb ik de hair & make-up gedaan. Heerlijk samen gewerkt met alleen maar toffe vrouwen!

 

De zomer collectie 2021

Fototgrafie Anne Dokter

Styling Cecile Beyenberg

Model Esmée

Hair & Make-up by me;-)

 

 

 

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.