Even lekker weg, de boel de boel laten? Rondvaart op de Grolse gracht. Voor mij is het na de fietstocht tijd om te ontspannen. En dat kan uitstekend bij de rondvaart op de Grolse Gracht. Ik heb een schipper én een overheerlijke picknickmand van Restaurant Welgelegen.

Even lekker weg, de boel de boel laten?

Je hoeft geen verre stedentrip te boeken: je kunt ook gewoon gaan chillen in Groenlo. In deze aflevering van Suus on Tour chill ik onder het rieten parasolletje bij de Leemputten en laat ze zich door een schipper over de Grolse grachten varen.

 

Overnachten bij hotel Havezathe van Marveld Recreatie.

Ben jij iemand die wel van een beetje luxe en comfort houdt: kijk dan even naar hotel Havezathe in Groenlo waar ik deze aflevering ontwaak. Dit hotel maakt deel uit van Marveld Recreatie in Groenlo, waar je naast dit hotel ook huisjes kunt boeken of kunt kamperen. En het leuke is dat je hier van alles kunt doen en ondernemen: van golfen, zwemmen, tennissen tot bowlen. “Eigenlijk hoef je hier het terrein niet af”.

https://www.havezatemarveld.nl/

 

Nippen van je drankje onder het parasolletje.

Ik trek er deze aflevering weer op uit: dit keer om op de fiets het buitengebied van Groenlo te verkennen. En dat is de moeite waard. Want net buiten Groenlo, vlakbij Marveld Recreatie, ligt Natuurpark de Leemputten. Je kunt hier wandelen, maar ook even uitpuffen met een lekker drankje onder de parasol. Dat is waar ik op deze mooie dag voor kies. Maar wie nog energie over heeft kan hier ook waterfietsen, met de kinderen naar de speelweide of zelfs gaan karpervissen. En als je hier toch bent, fiets dan ook zeker – net als ik – even langs deze bijzondere koeientuin.

https://www.de-leemputten.nl/onderhoud

 

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.