Jaa juist, ik wil graag de diepe plooien weg hebben boven bij mijn wenkbrauwen maar de kleine rimpeltjes wil ik graag wel houden. Wil je alle in en outs weten over botox?

Welkom op mijn youtube-kanaal. Hi, ik ben Susan, 51 jaar, Moeder van Jill en Boet, vrouw van John. Als ik niet aan het werk ben: enorme modeliefhebber, sporten, koken en af en toe een wijntje šŸ˜‰ Ik ben gek op alles wat het leven mooier maakt en jou laat stralen! Een gedreven en enthousiaste hair stylist & make-up artist. Al meer dan 30 jaar. Woonachtig in de Achterhoek. Mijn portfolio heeft me naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Naast redactionele en commerciĆ«le fotografie, menig modeshow. Mijn specialisme, iemands onderscheidende kenmerken te herkennen en een natuurlijke schoonheid te creĆ«ren. Dit met al mijn energie, enthousiasme en technische kennis en passie voor de natuur en kleur. Wekelijks vlog ik vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Liefs, Susan

Bedankt voor het kijken. Vergeet je niet een duim ophoog te doen en te abonneren?

EEN PRIKJE! MAAR WEL GRAAG MET RIMPELTJES.

Jaa juist, ik wil graag de diep plooien weg hebben boven bij mijn wenkbrauwen maar de kleine rimpeltjes wil ik graag wel houden. Wil je alle in en outs weten over botox? Kijk dan naar deze video. Wanneer je overweegt om botox te gaan nemenā€¦zoek dan wel een goeie arts. Want niet alle artsen zijn cosmetische artsen. Per 1 juli is de cosmetische geneeskunde een erkend geneeskundig profiel en is de titel ā€˜cosmetisch arts KNMGā€™ beschermd. Ik ben bij Holland Health Clinic in Amsterdam geweest. Bij Marguerite van Randwijck. Marguerite is cosmetisch arts. Marguerite is echt heel goed en daarnaast ook nog een topvrouw.

Liefs Susan

Je kunt me ook volgen op https://www.instagram.com/susanhoffman_/

Hair Stylist | Make-up Artist | Content Creator

#botox #injectables #cosmetischarts #amsterdam

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediƫnten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediƫnten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.