Yeah! We zijn onderdeel van Die vijf. Neem vijf avontuurlijke vrouwen. Stuur ze op pad naar te gekke plekken. En laat ze alles filmen. Even voorstellen, Edith Dohmen!

Yeah! We zijn onderdeel van Die vijf.
Neem vijf avontuurlijke vrouwen. Stuur ze op pad naar te gekke plekken. En laat ze alles filmen.

Vijf totaal verschillende vrouwen die 2 dingen gemeen hebben: hun avontuurlijke instelling en vloggen. Ons doel met Die Vijf? Laten zien hoe leuk vloggen kan zijn maar bovenal veel plezier beleven met elkaar.

Welkom op het kanaal van Die Vijf. Louise Latooy, Edith Dohmen , Esther Goos , Irma Knol en Susan Hoffman.

EDITH DOHMEN


Edith Dohmen fashionista 24/7. Ik vind dat elke vrouw het recht heeft er goed uit te zien! Na jarenlang styling te hebben gedaan, wil ik nu vrouwen leren om weer plezier te krijgen om zichzelf kleden! @stylehasnosize_official zegt alles over mijn missie!
Woon samen met André en we proberen zo veel mogelijk te reizen!
Ben vegetariër, mijn geluksmomentje is een heerlijke ‘kinderkoffie’. Nieuwsgierig, sporten, selflove, limburgse roots, stoer, maar ben ook een angsthaas! Grote mond, maar een klein hartje!

https://www.youtube.com/watch?v=N6GCYRFqsx4

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.