Yeah! We zijn onderdeel van Die vijf. Neem vijf avontuurlijke vrouwen. Stuur ze op pad naar te gekke plekken. En laat ze alles filmen. Even voorstellen, Edith Dohmen!

Yeah! We zijn onderdeel van Die vijf.
Neem vijf avontuurlijke vrouwen. Stuur ze op pad naar te gekke plekken. En laat ze alles filmen.

Vijf totaal verschillende vrouwen die 2 dingen gemeen hebben: hun avontuurlijke instelling en vloggen. Ons doel met Die Vijf? Laten zien hoe leuk vloggen kan zijn maar bovenal veel plezier beleven met elkaar.

Welkom op het kanaal van Die Vijf. Louise Latooy, Edith Dohmen , Esther Goos , Irma Knol en Susan Hoffman.

EDITH DOHMEN


Edith Dohmen fashionista 24/7. Ik vind dat elke vrouw het recht heeft er goed uit te zien! Na jarenlang styling te hebben gedaan, wil ik nu vrouwen leren om weer plezier te krijgen om zichzelf kleden! @stylehasnosize_official zegt alles over mijn missie!
Woon samen met André en we proberen zo veel mogelijk te reizen!
Ben vegetariër, mijn geluksmomentje is een heerlijke ‘kinderkoffie’. Nieuwsgierig, sporten, selflove, limburgse roots, stoer, maar ben ook een angsthaas! Grote mond, maar een klein hartje!

https://www.youtube.com/watch?v=N6GCYRFqsx4

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.