Binnenkijken bij Irma Knol, Esther Goos, Louise Latooy, Susan Hoffman en Edith Dohmen doe je in deze video! Volgende week zie je de vlogs in Antwerpen, die zijn vorige maand opgenomen. Stay tuned & stay safe!

Binnenkijken bij Irma Knol, Esther Goos, Louise Latooy, Susan Hoffman en Edith Dohmen doe je in deze video! Volgende week zie je de vlogs in Antwerpen, die zijn vorige maand opgenomen. Stay tuned & stay safe! Normaal gaat Die Vijf op pad naar de leukste locaties en activiteiten maar vanwege de Coronacrisis is dat nu even niet mogelijk. We hebben daarom een andere maar minstens zo leuke video voor jullie gemaakt. In deze vlog kijken jullie bij ons alle 5 binnen in onze huiskamers. Home tour! Je ziet gelijk hoe verschillend we zijn en wat we belangrijk vinden in huis. Wij zijn heel benieuwd naar jullie mening over deze video. Deel deze met ons in de reacties! Blijf thuis. We doen dit samen!

Liefs, Die Vijf

Abonneer nu om geen aflevering te missen!

Die Vijf zijn Irma Knol, Susan Hoffman, Edith Dohmen, Esther Goos en Louise Latooy. Allemaal 40+ en vloggers. Ze verschillen van elkaar maar hebben een onderlinge chemie die te zien zal zijn in de afleveringen op dit kanaal. 

Edith Dohmen http://bit.ly/edithdohmen 

Esther Goos http://bit.ly/esther-goos 

Louise Latooy http://bit.ly/louiselatooy 

Susan Hoffman http://bit.ly/susan-hoffman-youtube

Irma Knol http://bit.ly/irma-knol

Volg Die Vijf ook op Instagram om tussentijds op de hoogte te blijven:

https://www.instagram.com/dievijf/

 

#blijfthuis #housetour

RINGANA PARTNER

De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana is vers, vegan en duurzaam. Ringana heeft Skincare, supplements, Meals en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.