Hi, welkom op mijn youtubekanaal! Ik vind het te gek dat je kijkt. Je kunt je ook abonneren en je kunt me volgen op Instagram @susanhoffman_ Hoe maak ik mijn lippen voller met lippenstift zonder fillers te gebruiken.

Hi, welkom op mijn youtubekanaal! Ik vind het te gek dat je kijkt. 😍

Je kunt je ook abonneren en je kunt me volgen op Instagram @susanhoffman_

Hoe maak ik mijn lippen voller met lippenstift zonder fillers te gebruiken.

De lippenstift is van Rimmel, Stay Satin
En die te gekke panter oorbel wie ik in heb is van Ellen Beekmans.

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.