Hi, welkom op mijn youtubekanaal! Ik vind het te gek dat je kijkt. Je kunt je ook abonneren en je kunt me volgen op Instagram @susanhoffman_ Hoe maak ik mijn lippen voller met lippenstift zonder fillers te gebruiken.

Hi, welkom op mijn youtubekanaal! Ik vind het te gek dat je kijkt. 😍

Je kunt je ook abonneren en je kunt me volgen op Instagram @susanhoffman_

Hoe maak ik mijn lippen voller met lippenstift zonder fillers te gebruiken.

De lippenstift is van Rimmel, Stay Satin
En die te gekke panter oorbel wie ik in heb is van Ellen Beekmans.

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.