Hi, welkom op mijn youtubekanaal! Ik vind het te gek dat je kijkt. Je kunt je ook abonneren en je kunt me volgen op Instagram @susanhoffman_ Hoe maak ik mijn lippen voller met lippenstift zonder fillers te gebruiken.

Hi, welkom op mijn youtubekanaal! Ik vind het te gek dat je kijkt. šŸ˜

Je kunt je ook abonneren en je kunt me volgen op Instagram @susanhoffman_

Hoe maak ik mijn lippen voller met lippenstift zonder fillers te gebruiken.

De lippenstift is van Rimmel, Stay Satin
En die te gekke panter oorbel wie ik in heb is van Ellen Beekmans.

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediƫnten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediƫnten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.