Naar de première van Project Gio. Louise speelt met haar gezin in de film Project Gio en daarom waren we natuurlijk aanwezig bij de feestelijke Premiere van de film in Almere. Vijf vrouwen naar een première, dat betekent dus stress over de outfits en looks. Wat doen we aan en hoe bereide

We nemen je mee achter de schermen in deze video. Natuurlijk zie je ook hoe wij een feestje vieren ter ere van de Latooys die schitteren in de video. We zijn mega trots op onze Louise en haar gezin!

Dit is de laatste aflevering van de eerste serie vlogs van Die Vijf. Binnenkort hebben we nieuwe opnames in Den Haag en vanaf februari kun je dus kijken naar serie twee! Abonneer nu om geen aflevering te missen! Die Vijf zijn Irma Knol, Susan Hoffman, Edith Dohmen, Esther Goos en Louise Latooy. Allemaal 40+ en vloggers. Ze verschillen van elkaar maar hebben een onderlinge chemie die te zien zal zijn in de afleveringen op dit kanaal.

Edith Dohmen https://www.youtube.com/user/edithdohmen

Esther Goos https://www.youtube.com/user/esthergoos

Louise Latooy https://www.youtube.com/channel/UCygd…

Susan Hoffman https://www.youtube.com/channel/UCkUI…

Irma Knol https://www.youtube.com/channel/UCA2u…

Volg Die Vijf ook op Instagram om tussentijds op de hoogte te blijven: https://www.instagram.com/dievijfvlog…

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.