Yeah! We zijn onderdeel van Die vijf. Neem vijf avontuurlijke vrouwen. Stuur ze op pad naar te gekke plekken. En laat ze alles filmen. Even voorstellen, Louise Latooy!

Yeah! We zijn onderdeel van Die vijf.
Neem vijf avontuurlijke vrouwen. Stuur ze op pad naar te gekke plekken. En laat ze alles filmen.

Vijf totaal verschillende vrouwen die 2 dingen gemeen hebben: hun avontuurlijke instelling en vloggen. Ons doel met Die Vijf? Laten zien hoe leuk vloggen kan zijn maar bovenal veel plezier beleven met elkaar.

Welkom op het kanaal van Die Vijf. Louise Latooy, Edith Dohmen , Esther Goos , Irma Knol en Susan Hoffman.

 

LOUISE LATOOY

Ik ben Louise Latooy, 51 jaar. Ik ben na 9 jaar promotion lady, mannequin, model, 3 jaar fulltime moeder van de tweeling @gio en @melanielatooy ,17 jaar commercieel assistent nu YouTuber/vlogger van het YouTube kanaal De Latooys, tevens ben ik ook actief op instagram @louiselatooy. Ik ben getrouwd met @marcel_latooy. Vloggen en YouTube zijn nu mijn grote passie, je kunt mij en het leven van ons gezin natuurlijk ook terug zien op het kanaal De Latooys. Ik ben een echte kattenliefhebber. We hebben er thuis zelfs 4 @delatooyscats
Ik houd van uitdagingen, eerlijkheid, een goede verzorging en ik ben een gevoelig type. Ik vind: haal alles uit het leven en je bent nooit te oud om je jong te voelen. Wil je mij en de anderen nog beter leren kennen? Kijk en volg dan Die Vijf!
Liefs Louise xx
https://www.youtube.com/watch?v=N6GCYRFqsx4

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.