Yeah! We zijn onderdeel van Die vijf. Neem vijf avontuurlijke vrouwen. Stuur ze op pad naar te gekke plekken. En laat ze alles filmen. Even voorstellen, Esther goos!

Yeah! We zijn onderdeel van Die vijf.
Neem vijf avontuurlijke vrouwen. Stuur ze op pad naar te gekke plekken. En laat ze alles filmen.

Vijf totaal verschillende vrouwen die 2 dingen gemeen hebben: hun avontuurlijke instelling en vloggen. Ons doel met Die Vijf? Laten zien hoe leuk vloggen kan zijn maar bovenal veel plezier beleven met elkaar.

Welkom op het kanaal van Die Vijf. Louise Latooy, Edith Dohmen , Esther Goos , Irma Knol en Susan Hoffman.

ESTHER GOOS

Ik ben Esther Goos ondernemer en CEO van Scooperz, vlogger én moeder van een samengesteld gezin met 5 kinderen.
Mijn gezin met mijn partner Eduard en kinderen @merlijn.morris @makniyasmine & stiefzoons @enzofrieser en @jeremyfrieser is enorm belangrijk voor mij.
In 2011 begon ik als pionier een social media bureau. Scooperz is nu een bureau met 30 mensen en doet de online marketing voor werelds grootste merken + het management van een aantal van Nederlands grootste influencers. Ik besteed veel tijd aan het opbouwen van mijn bedrijf en heb daarin een enorme drive en ambitie. Mijn werk en gezin lopen volledig door elkaar heen. Hoe? Dat zie je in mijn vlogs op YouTube Esther Goos. Vloggen is voor mij het dagboek van mijn eigen leven. Doe mij maar 5* hotels, trendy restaurants, verre reizen en luxe citytrips! Ik werk trouwens niet alleen in de marketing, ik ben ook graag een marketingslachtoffer. 😜 Als iets nieuw is, trekt het gelijk mijn aandacht. Ik vind het dus geweldig om samen met Die Vijf op pad te gaan naar nieuwe plekken!https://www.youtube.com/watch?v=N6GCYRFqsx4

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.