Terwijl Edith en Esther shoppen lopen Irma, Susan en Louise met hun bagage Rotterdam door. De dames gaan samen 2 dagen in Rotterdam doorbrengen op een bijzondere locatie. Eenmaal op locatie is de toon al gelijk gezet en staat Edith doodsangsten uit

Iedere woensdag om 17:00 uur verschijnt een nieuwe vlog van Die Vijf. Die Vijf zijn Irma Knol, Susan Hoffman, Edith Dohmen, Esther Goos en Louise Latooy. Allemaal 40+ en vloggers. Ze verschillen van elkaar maar hebben een onderlinge chemie die te zien zal zijn in de afleveringen die vanaf woensdag 27 november online komen op dit kanaal. In deze eerste serie gaan ze op pad in Rotterdam. Abonneer nu om geen aflevering te missen!

Edith Dohmen https://www.youtube.com/user/edithdohmen

Esther Goos https://www.youtube.com/user/esthergoos

Louise Latooy https://www.youtube.com/channel/UCygd…

Susan Hoffman https://www.youtube.com/channel/UCkUI…

Irma Knol https://www.youtube.com/channel/UCA2u…

Met dank aan de gastvrijheid van Jochem Meijer en het ss Rotterdam https://ssrotterdam.nl We hebben genoten!

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.