Samen met deze onwijs toffe getalenteerde vrouw heb ik elke maand een afspraak. Marguerite  van Randwijck is cosmetisch arts (knmg) en gespecialiseerd in het subtiel mooier maken van wie je al bent en uitstraalt. De binnen en de buitenkant❤️

Samen met deze onwijs toffe getalenteerde vrouw heb ik elke maand een afspraak. Marguerite  van Randwijck is cosmetisch arts (knmg) en gespecialiseerd in het subtiel mooier maken van wie je al bent en uitstraalt.De binnen en de buitenkant. We bespreken en maken video’s over alles wat wij als vrouw interessant vinden. Vorige week ben ik in Amsterdam geweest in haar praktijk Holland Health Clinic. Normaal gesproken ga ik altijd naar har praktijk in Lochem. Lekker dichtbij Groenlo. Prolon was het onderwerp voor vandaag. Dit heb ik vaker gedaan. Het is het reinigen van je lichaam. Detoxen dus. Hier ga ik volgende week mee beginnen. Wanneer je serieus wil afvallen dan moet je dit 2/3 x herhalen. Gebruik deze code bij het bestellen LEKKEREZOMER#!% voor een goeie korting.

 

#detoxen #detoxyourbody #prolon #detoxyourmind

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.