Samen met deze onwijs toffe getalenteerde vrouw heb ik elke maand een afspraak. Marguerite  van Randwijck is cosmetisch arts (knmg) en gespecialiseerd in het subtiel mooier maken van wie je al bent en uitstraalt. De binnen en de buitenkant❤️

Samen met deze onwijs toffe getalenteerde vrouw heb ik elke maand een afspraak. Marguerite  van Randwijck is cosmetisch arts (knmg) en gespecialiseerd in het subtiel mooier maken van wie je al bent en uitstraalt.De binnen en de buitenkant. We bespreken en maken video’s over alles wat wij als vrouw interessant vinden. Vorige week ben ik in Amsterdam geweest in haar praktijk Holland Health Clinic. Normaal gesproken ga ik altijd naar har praktijk in Lochem. Lekker dichtbij Groenlo. Prolon was het onderwerp voor vandaag. Dit heb ik vaker gedaan. Het is het reinigen van je lichaam. Detoxen dus. Hier ga ik volgende week mee beginnen. Wanneer je serieus wil afvallen dan moet je dit 2/3 x herhalen. Gebruik deze code bij het bestellen LEKKEREZOMER#!% voor een goeie korting.

 

#detoxen #detoxyourbody #prolon #detoxyourmind

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.