We, Jill, mijn dochter en ik zijn weer Dr Tom geweest in Naarden. Voor een 2e behandeling van de neus van Jill. Het is echt zo mooi geworden.

We, Jill, mijn dochter en ik zijn weer Dr Tom geweest in Naarden.

Voor een 2e behandeling van de neus van Jill.

Het is echt zo mooi geworden.

Dankzij een filler kan je neus korter, rechter, strakker en minder hobbelig lijken. Jill heeft al jaren last van haar neus. Ze vind deze te groot en staat scheef. Het lijkt wel of dit de laatste jaren steeds erger wordt. Een operatie durft ze nog niet. Ik heb dit met Dr Tom Decates besproken. DE filler neus specialist van Nederland. Hij wilde er wel eens naar gaan kijken. En of het gelukt is… PRACHTIG. Je ziet direct resultaat. DR TOM Is de beste neus specialist van Nederland. En ook nog heel leuk en grappig. Dat krijg je er nog gratis bij.

šŸ˜Š Liefs, Susan

Dit is de manier om je neus kleiner te laten lijken!

https://youtu.be/tQsKNlI8gAU

Bekijk hier de playlist voor meer beauty tutorials:

Kijk ook op de instagram pagina’s van Jill en mij:

https://www.instagram.com/jillligtenberg/?hl=en

https://www.instagram.com/susanhoffman_/?hl=en

#neuscorrectie #fillers #neusfillers

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediƫnten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediƫnten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.