Die Vijf komen samen in het bruisende Den Haag en volgen hun zintuigen naar "Babassu" waar ze op zoek gaan naar het perfecte luchtje. Ze verblijven in het gloednieuwe en exclusieve hotel "The Collector" waar ze hun ogen uitkijken op de unieke en stijlvolle inrichting.

Die Vijf komen samen in het bruisende Den Haag en volgen hun zintuigen naar “Babassu” waar ze op zoek gaan naar het perfecte luchtje.

Ze verblijven in het gloednieuwe en exclusieve hotel “The Collector” waar ze hun ogen uitkijken op de unieke en stijlvolle inrichting.

Volgende week vervolgen Die Vijf hun avontuur verder in Den Haag en zullen ze de stad verkennen vanuit een hoog niveau 😉 Enjoy!

Met dank aan hotel The Collector en Babassu.

https://thecollectorhotel.com/ https://www.babassu.nl/

Abonneer nu (het is gratis 😉) om geen aflevering te missen!

Die Vijf zijn Irma Knol, Susan Hoffman, Edith Dohmen, Esther Goos en Louise Latooy.

Allemaal 40+ en vloggers. Ze verschillen van elkaar maar hebben een onderlinge chemie die te zien zal zijn in de afleveringen op dit kanaal.

Kanaaltrailer: http://bit.ly/dievijftrailer 

Edith Dohmen http://bit.ly/edithdohmen

Esther Goos http://bit.ly/esther-goos

Louise Latooy http://bit.ly/louiselatooy

Susan Hoffman http://bit.ly/susan-hoffman-youtube

Irma Knol http://bit.ly/irma-knol

Volg Die Vijf ook op Instagram om tussentijds op de hoogte te blijven: https://www.instagram.com/dievijf/ 

 

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.