Die Vijf komen samen in het bruisende Den Haag en volgen hun zintuigen naar "Babassu" waar ze op zoek gaan naar het perfecte luchtje. Ze verblijven in het gloednieuwe en exclusieve hotel "The Collector" waar ze hun ogen uitkijken op de unieke en stijlvolle inrichting.

Die Vijf komen samen in het bruisende Den Haag en volgen hun zintuigen naar “Babassu” waar ze op zoek gaan naar het perfecte luchtje.

Ze verblijven in het gloednieuwe en exclusieve hotel “The Collector” waar ze hun ogen uitkijken op de unieke en stijlvolle inrichting.

Volgende week vervolgen Die Vijf hun avontuur verder in Den Haag en zullen ze de stad verkennen vanuit een hoog niveau 😉 Enjoy!

Met dank aan hotel The Collector en Babassu.

https://thecollectorhotel.com/ https://www.babassu.nl/

Abonneer nu (het is gratis 😉) om geen aflevering te missen!

Die Vijf zijn Irma Knol, Susan Hoffman, Edith Dohmen, Esther Goos en Louise Latooy.

Allemaal 40+ en vloggers. Ze verschillen van elkaar maar hebben een onderlinge chemie die te zien zal zijn in de afleveringen op dit kanaal.

Kanaaltrailer: http://bit.ly/dievijftrailer 

Edith Dohmen http://bit.ly/edithdohmen

Esther Goos http://bit.ly/esther-goos

Louise Latooy http://bit.ly/louiselatooy

Susan Hoffman http://bit.ly/susan-hoffman-youtube

Irma Knol http://bit.ly/irma-knol

Volg Die Vijf ook op Instagram om tussentijds op de hoogte te blijven: https://www.instagram.com/dievijf/ 

 

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.