Ik heb een test gedaan met 4 verschillende bodylotions van de AH, JUMBO, LIDL en de ALDI! Wat is de fijnste lekkerste goedkoopste bodylotion?

Elke vrijdag een nieuwe video om 12 uur!

Bedankt voor het kijken van deze video!

Ik heb een test gedaan met 4 verschillende bodylotions van de AH, JUMBO, LIDL en de ALDI!

Wat is de fijnste lekkerste goedkoopste bodylotion?

Liefs Susan

Je kunt me ook volgen op

https://www.instagram.com/susanhoffman_/

(Beauty) vlogger & Make-up artist

#bodylotion #challenge #beautyover40

 

 

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.