Zeker 1x per maand komen Dr. Marguerite en ik samen om de beste versie van jezelf te bespreken, te ondergaan en te filmen. Het is allemaal zo interessant. Ik word er wijzer van en voor mezelf ook mooier.  

ZWETENDE OKSELS

Zeker 1x per maand komen Dr. Marguerite en ik samen om de beste versie van jezelf te bespreken, te ondergaan en te filmen. Het is allemaal zo interessant. Ik word er wijzer van en voor mezelf ook mooier.  

Het gaat om beauty, healthy en de binnenkant. Het is niet alleen om een fronsje weg te prikken.

Vandaag staat mijn nieuwe video online over Zwetende Oksels.

Heb jij ook last van zwoksels! 

Wist je dat je met botox jezelf een handje kunt helpen. Om niet in paniek te raken wanneer je van die donkere vlekken bij je oksels hebt. 

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.