Veuls te lang geleden werkte ik veel met fotograaf Carin Verbruggen. Wat hebben we mooie gekke reisjes mogen maken o.a. richting Isla Margarita samen met Patty Zomer. We zijn elkaar een beetje uit het oog verloren. Zeker niet uit het hart.

FOTOGRAAF CARIN VERBRUGGEN

Veuls te lang geleden werkte ik veel met fotograaf Carin Verbruggen. Wat hebben we veel gelachen, mooi werk gemaakt en te gekke reisjes mogen maken o.a. richting Isla Margarita samen met Patty Zomer. We zijn elkaar een beetje uit het oog verloren. Zeker niet uit het hart.

Een tijdje geleden heb ik een serie gemaakt van allemaal inspirerende vrouwen met hun Top 3 over alles wat ons leven mooier maakt en ons laat stralen! Ik ben hiermee gestopt omdat het best wel een dingetje was om dit allemaal voor elkaar te boxen.

Zoals jullie misschien wel weten, vind ik het wel heel leuk om inspirerende vrouwen te delen! Bij deze weer een inspirerende vrouw.

Carin is een super getalenteerde fotograaf en maakt samen met haar man Ferry de mooiste beelden voorย  Fashion & Personalities. Van Candy Dulfer, Eva Jinek tot aan Halina Reijn!

Afgelopen week hebben we weer samen gewerkt voor o.a hetย  ‘Currant Magazine’.

En dat was me toch weer lekker. Heerlijk gewerkt en hele mooie dingen samen gemaakt.

Deze beauty’s worden niet gepubliceerd voor het magazine. Maar wat zijn ze Onwijs Prachtig. Te mooi om te laten liggen.

Studio; Carin Verbruggen & Ferry Drenthem Soesman

Model: Lanxiang

Buro: Future Faces

Hair & Make-up: by me

Hair products: ZENZ ORGANICS

Make-up products: GUCCI BEAUTY

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.