Ik ben een heel groot fan omdat de huidverzorging en de supplementen die in kleine batches, zo vers mogelijk en zonder onnodige concerveringsmiddelen on demand worden gemaakt. Ringana is zo’n merk dat vers, vegan en duurzaam werkt, en zowel verzorgingsproducten voor de buiten-als de binnenkant maakt

SELF CARE 💚 Naast mijn favoriete bezoekjes aan Marguerite gebruik ik natuurlijk ook goeie verzorging. Sinds een half jaar werk ik met de fantastische producten van Ringana.

Ik ben een heel groot fan omdat de huidverzorging en de supplementen die in kleine batches, zo vers mogelijk en zonder onnodige concerveringsmiddelen on demand worden gemaakt. Ringana is zo’n merk dat vers, vegan en duurzaam werkt, en zowel verzorgingsproducten voor de buiten-als de binnenkant maakt. Daarnaast zie je een vergelijkbare ontwikkeling van verse voedingsupplementen, samengesteld uit plantaardige antioxen en superfoods, om lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden en stress en laat ik daar nu ook mijn eigen webshop voor hebben.

susanhoffman.ringana.com

Voor mijn anti age gebruik ik de volgende producten 💚

🌱Spermidine caps

🌱Hair & Beauty caps

🌱FRESH ADD Effect gecombineerd met de FRESH anti wrinkle serum

🌱FRESH Face Overnight Treatment

🌱TIJDLOOS EFFECT Met BEYOND spermidine heeft RINGANA een product ontwikkeld dat het natuurlijke zelfreinigingsproces ondersteunt en de tekenen van veroudering tegengaat

🌱SCHOONHEID VAN BINNENUIT De CAPS van beauty & hair helpen d.m.v. natuurlijke vitale stoffen om de huid, bindweefsel, nagels en haar van binnenuit te versterken.

🌱ONMIDDELLIJK LIFTEND EFFECT De sterk geconcentreerde gezichtsverzorging met instant lifting-technologie trekt rimpels direct na het aanbrengen langdurig aan. De teint ziet er frisser uit bij gebruik in combinatie met de serum.

🌱AGELESS VITAMINEBOOSTER De innovatieve vitamine-nachtverzorging met een speciaal ABC-complex verstevigt de huid van gezicht, hals en decolleté ’s nachts. #ringana #greenday #ringanapartner #mentor #vegan #vegancare #slingher #wearitthewayyoulike #antiage #antiwrinkletreatment

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.