k heb mijn huid natuurlijk goed verzorgd de hele zomer, dit doe ik met de producten van Ringana. Zowel de skincare, zonnebrandcreme als de supplementen. Toch is het fijn om een nazomerse behandeling te krijgen.

WE BEGINNEN MET EEN PRIKJE HIER EN DAAR

Van start met een nazomerse behandeling. Ik heb mijn huid natuurlijk goed verzorgd de hele zomer, dit doe ik met de producten van Ringana. Zowel de skincare, zonnebrandcreme als de supplementen. Toch is het fijn om een nazomerse behandeling te krijgen. Dit doen we in etappes. Vandaag is mijn frons en de rondom de ogen aan de beurt. Met een klein prikje Spierontspanner en Hyaluronzuur van Restylane zie ik er oprecht weer fris uit. Wil je zien hoe dr.Marguerite een plan maakt voor mijn Zomerse nabehandeling en waarom ze de prikjes waar plaatst? Kijk dan naar deze video. Liefs Susan

http:// https://youtu.be/d17B4EQX-DY

RINGANA PARTNER

Ringana is vers, vegan en duurzaam. De huidverzorging en de supplementen worden vers en zonder onnodige concerveringsmiddelen gemaakt. Ringana heeft Skincare, Supplementen en Sport benodigdheden voor de binnen-als buitenkant.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.