LAAT JE RIMPELTJES IN JE DECOLLETÉ VERDWIJNEN | Ik ben op bezoek geweest bij Dr. Margeuerite van Randwijck. Mijn favoriete arts voor zowel een prikje;-) maar ook voor een Healthy en Hormooncheck.

 

Ik ben op bezoek geweest bij Dr. Margeuerite van Randwijck. Mijn favoriete arts voor zowel een prikje;-) maar ook voor een Healthy en Hormooncheck. De skinbooster zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid daar waar dat het meest nodig is. Het is een hyaluronzuur behandeling om droge huid wat op te peppen en droogtelijntjes te verminderen. Skinbooster stimuleert aanmaak collegeen en elatine. Het zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit & geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug.

 

Hair & Make-up Artist | Content Creator

https://www.instagram.com/susanhoffman_/

Home

Elke donderdag een nieuwe video Bedankt voor het kijken. Vergeet je niet een duim ophoog te doen en te abonneren?

#skinbooster #decolleté #hyaluronzuur #beautyover50

RINGANA PARTNER

Fresh Skincare | Meals | Supplements | Sport | Sinds kort is Ringana op mijn pad gekomen! Een prachtig mooi bedrijf. Een bijzonder merk. Ringana werkt alleen maar met pure ingrediënten, zonder chemische toevoegingen en ze gaan nog een stapje verder: er wordt nl. alleen gewerkt met verse ingrediënten, dus helemaal zonder conserveermiddelen. 100% Vegan. En als vanzelfsprekend, heeft dit merk ook oog voor het milieu en worden er absoluut geen dieren als proefkonijn gebruikt.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.