Op Suus on Tour trek ik erop uit en vlog ik over mooie en bijzondere plekken in de Achterhoek waar ik blij van word. En dat zijn er nogal wat! Ik neem je mee naar de leukste plekken om te eten, drinken en overnachten. Maar ik laat je ook verrassend leuk uitstapjes zien waar je lekker actief bezig kunt zijn, en… heerlijk kunt chillen. Ik vind het geweldig om naar die leuke plekken op zoek te gaan en ze met jou te delen in mijn vlogs.

Groenlo! Een rondvaart met picknickmand op de Grolse gracht.

Even lekker weg, de boel de boel laten? Je hoeft geen verre stedentrip te boeken: je kunt ook gewoon gaan chillen in Groenlo. In deze aflevering van Suus on Tour chillt Susan onder het rieten parasolletje bij de Leemputten en laat ze zich door een schipper over de Grolse grachten varen.

Overnachten bij hotel Havezathe van Marveld Recreatie


Ben jij iemand die wel van een beetje luxe en comfort houdt: kijk dan even naar hotel Havezathe in Groenlo waar vlogger Susan deze aflevering ontwaakt. Dit hotel maakt deel uit van Marveld Recreatie in Groenlo, waar je naast dit hotel ook huisjes kunt boeken of kunt kamperen. En het leuke is dat je hier van alles kunt doen en ondernemen: van golfen, zwemmen, tennissen tot bowlen. “Eigenlijk hoef je hier het terrein niet af”, constateert Susan.

Nippen van je drankje onder het parasolletje
Susan trekt er deze aflevering weer op uit: dit keer om op de fiets het buitengebied van Groenlo te verkennen. En dat is de moeite waard. Want net buiten Groenlo, vlakbij Marveld Recreatie, ligt Natuurpark de Leemputten. Je kunt hier wandelen, maar ook even uitpuffen met een lekker drankje onder de parasol. Dat is waar Susan op deze mooie dag voor kiest. Maar wie nog energie over heeft kan hier ook waterfietsen, met de kinderen naar de speelweide of zelfs gaan karpervissen. En als je hier toch bent, fiets dan ook zeker – net als Susan – even langs deze bijzondere koeientuin.

 

Rondvaart op de Grolse gracht
Voor Susan is het na de fietstocht tijd om te ontspannen. En dat kan uitstekend bij de rondvaart op de Grolse Gracht. Susan heeft een schipper én een overheerlijke picknickmand van Restaurant Welgelegen. Leuk om onderweg van te smikken, maar ga op advies van Susan ook zeker even naar binnen bij dat supergaaf ingerichte restaurant.

 

Een laatste glaasje bij Wijnbar Streets in Groenlo
Genieten van het goede leven. Dat kan hier in Groenlo prima. Deze dag is het heerlijk genieten: van de mooie omgeving, het mooie weer, het lekkere eten, het lekkere drinken. Susan sluit de dag af met nog een laatste glaasje bij Wijnbar Streets. Proost!