Op Suus on Tour trek ik erop uit en vlog ik over mooie en bijzondere plekken in de Achterhoek waar ik blij van word. En dat zijn er nogal wat! Ik neem je mee naar de leukste plekken om te eten, drinken en overnachten. Maar ik laat je ook verrassend leuk uitstapjes zien waar je lekker actief bezig kunt zijn, en… heerlijk kunt chillen. Ik vind het geweldig om naar die leuke plekken op zoek te gaan en ze met jou te delen in mijn vlogs.

Overnachten bij Bij Ons in de Achterhoek


Als je een plek zoekt voor een weekendje weg met een grote groep mensen, kan dat een behoorlijke uitdaging zijn. Je wilt niet alleen een leuke groepsaccommodatie, maar ook een accommodatie die op een plek ligt waar van alles te doen is. Vlogger Susan Hoffman testte in deze vlog de groepsaccommodatie ‘Bij ons in de Achterhoek’. In dit vakantiehuis met 8 slaapkamers kun je met maar liefst 18 personen terecht. Het ligt én lekker beschut in de natuur, maar als je de fiets pakt of vijf minuutjes loopt, sta je zo in het centrum van Groenlo. De vrijheid van buitenaf met de luxe van dichtbij. Wat wil je nog meer?

Wandelen: de Slinge en stadspark De Grolse Weiden


En als je dan die wandeling maakt van je groepsverblijf naar het centrum van Groenlo. Vergeet dan niet om even om je heen te kijken. De Slinge is een fraai meanderend riviertje waar je heerlijk kunt wandelen. Via de Slinge en Stadspark de Grolse Weiden kun je, als je met kinderen bent, ook nog even een kleine pitstop maken bij Ravott’n; een natuurlijke speelplek die herinnert aan de rijke historie van Groenlo. En zelfs een houten uitkijktoren waarmee je over het slagveld kunt turen waar eens in de twee jaar de Slag om Grolle wordt nagespeeld.

Escaperoom Groenlo: red jij prins Frederik Hendrik?

In Groenlo kom je op veel plekken het jaartal 1627 tegen. Maar historie hoeft niet stoffig te zijn. Breng maar eens een bezoekje aan de Escaperoom Groenlo. Het decor is Grolle in 1627 en de opdracht is om prins Frederik Hendrik te redden. De uiteindelijk bedoeling: binnen een uur ontsnappen door met je groep of team verschillende opdrachten uit te voeren. “Gaaf, spannend en echt te gek om te doen!”, volgens Susan.


Kickbiken:

Ben je meer een buitenmens, dan is het leuk om kickbikes te huren. Onder het mom ‘Vesting Battle’ ga je hier met een plattegrond op stap en in anderhalf uur tijd ben je niet alleen lekker actief bezig. Je beantwoordt ook verschillende vragen. Ondertussen zie je de mooiste plekjes van Groenlo, zoals de grachten en muurgedichten. Benieuwd hoe zo’n kickbikeroute eruit ziet? Susan kickbike’t in haar vlog een rondje langs de Grolse grachten.

Eten op de Markt bij Restaurant Wissink


En na een dag wandelen, escapen, kickbiken heb je wel een glaasje verdiend. Op de Markt in Groenlo vind je verschillende horecazaken. In deze vlog strijkt Susan neer bij Restaurant Wissink. Hier worden heel veel producten nog ambachtelijk gemaakt, er is een eigen bakkerij en een ijssalon. Niet alleen heel veel sfeer te proeven dus, maar ook gewoon lekker eten. Alle reden dus om Groenlo een keer te bezoeken, volgens Susan.

Hi, ik ben Susan, 50 jaar, woon samen met mijn man John en onze kinderen Jill en Boet. Met Suus on Tour trek ik erop uit en vlog ik over mooie en bijzondere plekken in de Achterhoek waar ik blij van word. En dat zijn er nogal wat! Ik neem je mee naar de leukste plekken om te eten, drinken en overnachten. Maar ik laat je ook verrassend leuk uitstapjes zien waar je lekker actief bezig kunt zijn, en… heerlijk kunt chillen. Ik vind het geweldig om naar die leuke plekken op zoek te gaan en ze met jou te delen in mijn vlogs.

Ga je mee?
Toscane, Bali of Ibiza? Te gek natuurlijk. Maar dichtbij huis zijn ook supergave plekken te vinden en hele coole dingen te doen. In Suus on Tour neemt vlogger Susan Hoffman je mee naar locaties in de buurt waar je blij van wordt. Van die ene hippe eettent tot die knusse bed & breakfast. In de eerste afleveringen kun je met Suus on Tour naar de Achterhoek, naar Groenlo om precies te zijn. Ga je mee?

 

 Samenwerken?
Zijn er in jouw gemeente of regio ook heel veel leuke dingen te doen en te ontdekken? Met Suusontour.nl werkt vlogger Susan Hoffman samen met bedrijven, gemeenten, regio’s en provincies die willen laten zien wat ze als toeristisch gebied in huis hebben. Susan Hoffman vangt de mooie en bijzondere plekken in een leuke, eigentijdse vlog. Het doel is om van kijkers bezoekers te maken door ze door de ogen van vlogger Susan te laten zien en ervaren wat er allemaal te doen en te beleven is. De vlogs van Suusontour.nl kunnen ingezet worden voor online campagnes die bijdragen aan lokale, regionale en provinciale (city)marketingdoelstellingen.

Ben je benieuwd wat er mogelijk is? Neem contact op met Susan Hoffman via info@susanhoffman.nl / 06 53540663

Altijd op de hoogte zijn van mijn laatste video's?

Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.