Sandra appte me of ik mee wilde werken aan een fotoshoot voor GUUS als haar en make-up-artist maar ook als model? Ooooh jee, hoe dan, wat dan en met wie...Dit keer dus niet alleen achter de schermen maar nu ook voor de schermen. Het eind resultaat is echt top.

🤍GUUS IS BORN🤍

Sandra appte me of ik mee wilde werken aan een fotoshoot voor GUUS als haar en make-up-artist maar ook als model?

Ooooh jee, hoe dan, wat dan en met wie…Dit keer dus niet alleen achter de schermen maar nu ook voor de schermen.

Het eind resultaat is echt top. Het was ook echt een super leuke dag met alleen maar mooie vrouwen met positive vibes🤍

 

Sandra Kemkens, onderneemster op en top. Eigenaresse van de te gekke toffe concept store KKLUP in Winterswijk.

Waar je gewoon helemaal gek wordt van al het moois.

Winnaar van de Dutch Retail Experience Award voor Most Innovatie Store

SJUU Agency , agency for beautiful brands

Het aanspreekpunt van HKliving in Duitsland Oostenrijk en (een groot deel van) Nederland.

En nu ook nog trotse eigenaar van GUUS, new lifestyle brand:GUUS🤍

Easy going fashion items, super comfy. 100% organic, made in Europe.

Sandra, Guusje haar leuke knappe dochter en Jeanne zijn de gezichten achter GUUS

www.guus.today

www.guus.today

www.guus.today

GUUS het merk

GUUS is een Nederlands lifestylemerk dat draait om comfortabel leven. Easy going fashion- en home items, waarbij alles op verantwoorde wijze geproduceerd wordt. Verantwoord bezig zijn vinden de dames van GUUS namelijk belangrijk bij GUUS: zorg goed voor jezelf en de wereld, eet gezond, beweeg met enige regelmaat en wees lief voor de mensen om je heen. GUUS wil dat jij je lekker voelt in wat je draagt, en tegelijkertijd toch super stylish en luxe. Daarom zijn de fashion items comfortabel, zacht en gemaakt van natuurlijke materialen en onze ontwerpen fashionable en spot on.  

Waar de meeste mensen linksaf gaan, gaat GUUS rechtsaf. Elke GUUS-collectie gaat je verbazen en maakt je aan het lachen. Iedere dag. 

De dames van GUUS zijn bezig met wat er in de wereld speelt, en dat delen ze maar al te graag. GUUS heeft daarom altijd een boodschap, waarmee ze jou en je omgeving aan het denken willen zetten. Deze boodschappen zijn altijd duidelijk, maar subtiel in hun items verwerkt. Ze benaderen alles positief, luchtig en met humor. Hiermee hopen ze dat jij samen met hun de wereld weer een stukje mooier willen maken. It’s all about positive vibes, baby! 

LINDA, ROOS EN JESSICA;-)

Zo heet de eerste serie T-shirts, made in Portugal! Linda, Roos en Jessica zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en ze zijn heerlijk zacht. Verkrijgbaar in maat XS (34) tot en met XL (42) Het shirt heeft een aangeknipt, iets uitlopend mouwtje (dus geen naden), een ronde hals met een rib boordje dat niet gaat lubberen. De lengte is precies goed om bij een laag hangende broek toch nog even dat puntje in je broek te steken. En kort genoeg om bij een taillebroek geen meter stof in je broek te hoeven proppen.

Fotograaf: Mirko Westerbrink

Modellen: Guusje Buunk, Lina Westerbrink en ik;-)

Concept: Sandra Kemkens, Jeanne Smit, Guusje Buunk

CONTENT CREATOR

Wekelijks maak ik content vooral over nieuwe producten, technieken en ontwikkelingen op beautygebied, maar ook over lifestyle, food, reizen… Eigenlijk alles waar ik blij van word. Niets is leuker dan cremes, make-up en behandelingen te testen en er vooral eerlijk over te vertellen. Zo ben ik zelf namelijk ook: eerlijk, open en enthousiast.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.