Ik mag nu toch iets tofs uitproberen! Krijg ik dan echt vollere wenkbrauwen en wimpers?

Vandaag ben ik begonnen met de wimper- en wenkbrauwserum van RefectoCil.

 

Ik mag nu toch iets tofs uitproberen! Ik heb al heel lang de wens om wat vollere wimpers en wenkbrauwen te krijgen. En wat blijkt RefectoCil heeft een serum ontwikkeld om de natuurlijke haargroei te stimuleren. En hoe leuk…Ik mag het uitproberen en jullie hiervan op de hoogte houden!
Ik moet het s ’avonds aanbrengen op gereinigde en droge wenkbrauwen en wimpers. Het hoofdingrediënt Black Sea Oil stimuleert dan de haargroei. Na 10 weken is het optimale resultaat bereikt. Ben echt zo benieuwd!

Wil jij ook het serum van RefectoCil gebruiken? Ga naar hun site Refectocil , je krijgt dan (hoe geweldig 😊) €5,- korting als je de unieke code susanhoffman gebruikt.

Beautyvlogger en -blogger

Ik hou jullie op de hoogte van de nieuwste beauty trends.

Deel deze update

Deel op facebook, twitter of stuur een e-mail naar al jou vrienden.