No images found, please add some images.

Make-up Workshop

← Back to the Portfolio
Make-up Workshop

Vaak rijzen de vragen: hoe kan ik mezelf het beste, het mooiste, het makkelijkste opmaken. Hoe krijg ik een mooi naturel make-upje, een smokey eye, een feestelijk make-upje. Neem eens de tijd om extra aandacht te besteden om er stralend en op je mooist uit te zien. Susan Hoffman, beauty expert en klein beetje bekend van haar beautyvlogs voor Libelle TV, geeft exclusieve make-up workshops. Zie hieronder welke make-up workshop het beste bij jou past en geef je snel op.  

Make-up Workshop

  • het opzetten van een goede basis makeup
  • het gebruiken van foundation
  • een mooie naturel look te creëren
  • een smokey eye te maken
  • persoonlijk advies afgestemd op jouw looks
  • door tips jezelf nog mooier maken dan je al bent
  • Ik geef 3 uur durende workshops waarbij je advies krijgt voor een ‘personal make-up’. Hierbij komen de verschillende facetten van make-up aan bod. Wanneer je graag 1 op1 uitleg wil hebben over hoe je jezelf nog mooier kunt maken, dan kan dat natuurlijk ook. Hierbij werk ik met mijn favoriete make-up merk Face Stockholm.

De workshops vinden plaats bij Susan Hoffman in Groenlo en zijn inclusief bubbles & bites.

Data masterclass 2017

Vrijdag 10 November, 10.00 uur- 13.00 uur of s’middags 13.30 uur – 16.30 uur

Vrijdag 17 Oktober, 10.00 uur- 13.00 uur of s’middags 13.30 uur – 16.30 uur

  • Indien zelf een groep wordt samengesteld, kan in overleg een datum worden afgesproken
  • of wil je liever alleen? Of met z’n 2en? Dan kan dat natuurlijk ook.

Wees er snel bij want we hebben maar plek voor maximaal 8 personen per masterclass! De kosten bedragen € 70,00 p.p. incl. bubbles & bites. Wanneer je met 4 personen bent is het €75,00 p.p. Producten voor gebruik tijdens de workshop worden verzorgd. 

Wil je liever alleen? Dan kan dat natuurlijk ook. De 1 of 2 uur durende workshop bestaat uit een advies voor een ‘personal make-up’, waarbij de verschillende facetten van make-up aan bod komen. De kosten zijn €80,00 per uur

Masterclass voor bedrijven

Deze workshop bestaat uit een advies voor een ‘personal make-up’ en is bedoeld voor de vrouw die er representatief uit dient te zien. Verschillende facetten van make-up komen aan bod. Deze workshop kan worden verzorgd voor een groep. In overleg kunnen datum en locatie worden vastgesteld. Het programma kan naar specifieke wens worden afgestemd. Producten voor gebruik tijdens de workshop worden verzorgd. Voor meer info kun je me mailen of bellen.

 

 Voor meer informatie kun je me altijd mailen info@susanhoffman.nl of bellen +31 6 53540663

Lieve groet, Susan