No images found, please add some images.

My Blog

← Back to the Portfolio

12-4-16

Hi Beautylovers,

Nu ik al een jaar aan het vloggen ben voor de LibelleTV vragen me veel mensen waarom ik niet ga bloggen. Er zijn altijd heel veel vragen. Hoe ben je bij de LibelleTV gekomen, welke producten gebruik je, waar kan ik het kopen, hoe zijn sommige vlogs tot stand gekomen, vragen mij om advies, kun je er iets uitgebreider over vertellen etc… Nu is mijn Nederlandse grammatica niet echt mijn sterkste punt, maar ik vind het wel heel leuk om hierover te schrijven. Ik gooi me dus nu in het diepe net zoals ik heb gedaan met het vloggen;-)

In februari 2016 kreeg ik een berichtje van Françoise Bussieres. Françoise werkt bij de Libelle als coordinator mode, beauty en toerisme en de Modevlogger bij LibelleTV. Françoise vertelde me dat ze heel hard bezig waren een internetkanaal LibelleTV op poten te zetten en of ik niet wilde gaan vloggen over beauty. Ik dacht, dit is bananasplit, ik die veel te snel praat en ook nog eens een accent heb ondanks dat ik toch al wel bijna 30 jaar in Amsterdam te vinden ben voor werk en een paar goeie vrienden er heb zitten, en die echt ras echte Amsterdammers zijn. Ik vertelde het thuis en mijn kinderen Jill en Boet zeiden echt vastberaden in koor tegen mij dat ik dit niet moest gaan doen. Dit was niks voor mij. En toch doe ik het, zei ik. En oooooh wat ben ik blij dat ik ja heb gezegd. Ik vind het super leuk om te doen en heb er al zoveel van geleerd.

Door het vloggen mag ik nu de meest leuke dingen uit proberen, hoe geweldig is dat. Ik kom op de meest bijzondere plekken. Ik ben bij Velthuiskliniek in Enschede geweest voor een botox behandeling. Ik had nog nooit van Coolsculpting gehoord (het bevriezen van je vetten) en bij Malikaskin heb ik een DNA afgenomen voor een speciaal op maat gemaakte verzorgingscreme van Sepai. Dit is toch fantastisch!

Mijn blogs zijn onderverdeeld in  Beauty   Fashion    Lifesyle 

Liefs SuusX