No images found, please add some images.

About Susan Hoffman

← Back to the Portfolio

img_6908

Leuk dat je mijn website bezoekt. Hier kun je lezen wat ik allemaal heb gedaan en nu nog steeds doe. Ik heb uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van beauty met meer dan 32 jaar ervaring als haar stylist en 27 jaar als make-up artist. Voor veel verschillende Nederlandse en internationale klanten heb ik gewerkt waaronder Tommy Hilfiger, Levis, Nike, Passoa, Livera, Hunkemöller en Humanoid. Naast campagne shoots heb ik editorial shoots gedaan voor magazines als Elle, JAN en Elegance. Ook heb ik commercials gedaan voor verschillende grote Nederlandse klanten als Campina, Ben, T-Mobile en Randstad. Ik heb gewerkt voor verschillende modeshows op Parijs en Milaan Fashion Week waaronder voor Dolce & Gabbana waar ik dè Pat McGrath assisteerde. Vele jaren heb ik gewerkt vanuit het gerenommeerde haar & makeup agentschap House of Orange en nu regel ik al geruime tijd mijn eigen boekingen.

Hierbij een krantenknipsel uit de oude doos van zondag 28 oktober 2007. Dit ontzettend leuke stukje is geschreven door Yildiz Huinink.

Als beauty expert houd ik me bezig met verschillende zaken:

Vlogger

Sinds voorjaar 2016 ben ik de exclusieve beautyvlogger voor LibelleTV. Dit vind ik heel erg leuk om te doen. Met mijn enthousiaste en nuchtere persoonlijkheid deel ik mijn tips en trucs in mijn vlogs. Naast Beautyvlogger van LibelleTV heb ik ook mijn eigen Youtube kanaal. Ik zou het ook super leuk vinden dat je me volgt en nog leuker zou het zijn als je abonnee wordt en mijn vlogs een duimpje geeft. het liefst natuurlijk omhoog! 

https://www.youtube.com/channel/UCkUIu8hCUvhbfXXeVXnYpNg

 http://www.libelletv.nl/vlog/beauty/

Make-up Workshops

Ik geef makeup workshops waarbij je advies krijgt voor een ‘personal make-up’. Hierbij komen de verschillende facetten van make-up aan bod. Wanneer je graag 1 op1 uitleg wil hebben over hoe je jezelf nog mooier kunt maken, dan kan dat natuurlijk ook. Hierbij werk ik met mijn favoriete make-up merk Face Stockholm.

Freelance haar & make-up artist

Ik verzorg het haar en de make-up voor shoots, commercials etc…

Distributeur beauty producten

Door mijn ervaring in beauty heb ik  een neusje voor fijne en vooruitstrevende beauty producten. Met mijn distributie tak laat ik een breed publiek kennis maken met mijn favorieten. Doordat ik niet meer toekwam om mijn creatieve vak uit te oefenen en wat ik zelf eigenlijk het allerleukste vindt, ben ik gefuseerd met Salon Total Concept, Ze regelen alles voor Fake Bake.

Producten die ik op dit moment zelf vertegenwoordig zijn: